Începe o afacere nouă de tip franciză

foto reflexovital
Vrei ca afacerea ta sā aibā succes încā din primele luni?
ianuarie 7, 2024
foto reflexovital
Vrei ca afacerea ta sā aibā succes încā din primele luni?
ianuarie 7, 2024

Vrei un drum lin spre succes, cu riscuri minime și câștiguri maxime? Începe o afacere nouă de tip franciză. Iată NOUĂ avantaje de care te vei bucura imediat.

 1. Ești propriul șef!
  Conducerea unei afaceri vine la pachet cu o libertate și o serie de bonusuri la care mulți dintre noi doar visează. Cu atât mai mult dacă conduci o franciză și ești protejat sub umbrela unei mărci consacrate. Veți beneficia deci de siguranță, experiența și expertiza acesteia. Veți avea acces la instruirea, marketingul și sprijinul lor operațional. Acest lucru înseamnă că pregătirile vor merge fără cusur, lansarea se va face mult mai repede, stresul va fi mult diminuat și veți avea plasa de siguranță la fiecare pas făcut înainte. 
 2. Preiei puterea unui brand consacrat
  Procesul prin care un antreprenor reușește să își facă afacerea cunoscută și apreciată este extrem de anevoios și durează uneori ani de zile. Administrarea unei francize te ajută să primești această recunoaștere pe tavă, la început de drum. Asta deoarece, odată cu franciza, moștenești, de obicei, și o bază de clienți solidă care îți asigură funcționarea imediată cu succes. Oamenii cunosc deja marca și au încredere în ea, așa că vă veți bucura de popularitatea brandului și loialitatea clienților încă din prima zi. Acest lucru poate ajuta la reducerea majorității riscurilor asociate cu începerea unei noi afaceri independente. Dacă vă doriți libertatea de a fi un antreprenor de succes, administrarea unei francize ar putea fi oportunitatea pe care o așteptai.
 3. Îți asumi riscuri minime
  Relaxarea financiară este cel mai frumos cadou pe care îl poți primi. Fără echivoc, investiția într-un sistem de franciză dovedit este mai puțin riscantă decât deschiderea unui salon de la zero. Franciza va avea un brand conturat, un plan de marketing bine pus la punct și verificat și un manual de operațiuni clar și concis. Tot ce trebuie să faci este să le iei de-a gata și să le implementezi fără să îți mai bați capul cu necunoscute. Francizorul a găsit deja soluții la toate posibilele probleme. Toate piesele puzzle-ului există, trebuie doar așezate.
 4. Ai acces la o bază largă de clienți
  Nu puține sunt afacerile care se închid în primul an de la deschidere. Asta deoarece crearea unei baze de clienți care să te ajute să supraviețuiești și mai apoi să prosperi poate fi extrem de dificilă. In cazul unei francize, această problemă nu există. Clienții sunt familiarizați deja cu marca și știu la ce să se aștepte. Încă de la început veți avea acces la baza de date a clienților și la inițiativele de marketing ale francizorului. Acesta va fi un ideal punct de pornire care vă va da un confort psihic de necontestat. Va fi mult mai lesne să vă creați, în timp, propria clientelă fidelă.
 5. Primești ajutor crucial
  Un antreprenor francizat nu se va simți și nu va fi niciodată singur. Dacă te decizi să faci asta, vei avea încă de la început un important suport financiar ajustat nevoilor tale. Francizorii de succes au deja relații și potențial în domeniul finanțelor. Succesul tău este și succesul lor așa că vor face tot ce le stă în putință pentru ca tu să reușești.
 6. Dezvolți putere mare de cumpărare și negociere
  Apartenența la o rețea mai mare, la o companie cu recunoaștere națională îți deschide foarte multe uși pe care, ca antreprenor începător, le-ai găsi închise. Furnizorii au mai multă încredere în activitatea ta și vor fi deschiși colaborărilor. Îți vei permite să negociezi contracte, să obții oferte mai bune, prețuri și timpi de livrare mai mici. Mai mult decât atât, francizorul va avea deja o serie de oferte de care puteți profita.
 7. Ai sprijin permanent
  Grija firmei mamă nu va înceta odată ce v-ați pus pe picioare. Suportul acesteia va continua pe tot parcursul activității voastre în toate ariile în care ați putea avea nevoie. Așadar, după ce porțile salonului s-au deschis, francizorul se va asigura că ele vor rămâne deschise. Cum? Vă va oferi îndrumare continuă și vă va ajuta să rezolvați orice problemă care apare pe parcurs. Va efectua verificări periodice, va oferi instruire și consultanță actualizată, va derula campanii de marketing și se va asigura că aveți instrumentele necesare pentru a prospera. Nu sunteți singur în această afacere!
 8. Beneficiezi de strategii de marketing incluse
  Începerea unei afaceri noi vine la pachet cu o serie de provocări. Cum să-ți consolidezi brand-ul astfel încât dintr-o privire milioane de oameni să îl recunoască și aprecieze, cum să te faci cunoscut, cum să atragi clienți sau cum să-ți demonstrezi valoarea sunt câteva dintre ele. Și de această dată francizorii ajută prin furnizarea de materiale de marketing, cum ar fi crearea de logo-uri, site-uri web, platforme de social media și strategii de marketing. De asemenea, aceștia oferă îndrumare cu privire la cele mai bune modalități de a ajunge la publicul țintă.
 9. Soluția oricărei probleme, la un telefon distanță
  Cu toții știm că o afacere nouă este inevitabil presărată cu piedici și probleme. Din fericire, în cadrul unei francize, soluția fiecărei dintre probleme este la un telefon distanță. Cineva din cadrul companiei s-a confruntat deja cu această situație și îți va sta la dispoziție cu soluțiile potrivite. Veți primi sfaturi și soluții pentru a face față unor provocări precum problemele legate de lanțul de aprovizionare, lipsa de personal, întrebări legate de software și multe altele. Nu trebuie să pierdeți timp prețios, rezolvarea a fost deja găsită și implementată cu succes. Atunci când cumpărați o franciză, cumpărați de fapt o marcă stabilită și toate cunoștințele și resursele care vin cu ea. Formarea și sprijinul oferit de francizori cresc semnificativ șansele dumneavoastră de succes ca antreprenor iar această liniște vă permite să sporiți eficiența și productivitatea.